Prima reacţie a iubitului Oanei Radu, după ce a cerut-o de nevastă. ''Abia aştept să te răsfăţ''

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a iubitului Oanei Radu, după ce a cerut-o de nevastă. ''Abia aştept să te răsfăţ'' © Instagram

După ce şi-a cerut iubita în căsătorie, Cătălin Dobrescu a avut o primă reacţie în acest sens. Antrenorul de fitness a vrut ca toată lumea să ştie ce simte el în aceste momente, după ce a făcut un pas definitoriu în relaţie.

Vestea că Oana Radu s-a logodit a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că a trecut doar jumătate de an de când iubitul ei s-a stins. În plus, artista şi actualul partener sunt împreună de aproximativ trei luni, sau cel puţin asta ştim noi, astfel că nimeni nu se aştepta ca marea întrebare să fie adresată acum.

Ei bine, se pare că cei doi nu vor să ma piardă timpul, iar Cătălin Dobrescu nu a stat deloc pe gânduri. Tânărul a vrut să fie sigur de relaţia pe care o are cu Oana Radu, astfel că după ce a achiziţionat exact inelul pe care artista îl voia, i-a şi adresat acesteia marea întrebare, care a primit, fireşte, un răspuns afirmativ.

După ce Oana Radu a fost cea care a dat vestea, acum Cătălin a ţinut să ofere şi el primele declaraţii despre evenimentul din viaţa sa. Tânărul a postat o fotografie cu inelul pe contul său de Instagram, alături de un mesaj în care îi transmite iubitei nerăbdarea pe care o simte până când aceasta va deveni soţia lui.

''Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț! ❤️❤️❤️'', a scris Cătălin Dobrescu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro