Prima reacţie a lui Florin Salam, după presupusa despărţire de Roxana Dobre

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Florin Salam, după presupusa despărţire de Roxana Dobre © Arhivă

Florin Salam a avut o primă reacţie după ce în presă s-a vehiculat că s-a despărţit de Roxana Dobre. Manelistul a transmis un mesaj, care i-a cam pus pe fani pe gânduri.

În ultimul timp au tot apărut informaţii cu privire la relaţia tensionantă care ar exista între Florin Salam şi iubita. În presă se speculează că între cei doi ar exista probleme grave şi s-ar fi ajuns chiar şi la despărţire.

Dacă este adevărat sau nu, momentan, doar ei ştiu, însă ceea ce i-a pus pe fani pe gânduri a fost mesajul postat de celebrul manelist pe reţelele sociale.

Acesta a distribuit o melodie care se numeşte ''Ho, fă, stai aşa, că eşti viaţa mea''. Fanii s-au gândit imediat că acesta ar putea să fie un mesaj către Roxana, căreia îi cere iertare pentru cele întâmplate, transmiţându-i că, de fapt, el o iubeşte şi nu-şi doreşte despărţirea.

Adrian Minune, despre relaţia dintre finii săi

De asemenea, despre relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a vorbit şi Adrian Minune, naşul celor doi. Manelistul nu a vrut să dea prea multe din casă, însă, spunând că ei ştiu mai bine tot ce se petrece în familia lor.

''Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor", a declarat Adrian Minune pentru Xtra Night Show".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro