Prima reacţie a lui Gabi Bădălău, după ce s-a aflat de vacanţele petrecute alături de fosta soţie a lui Gabi Enache. ''Singura mea iubire''

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Gabi Bădălău, după ce s-a aflat de vacanţele petrecute alături de fosta soţie a lui Gabi Enache. ''Singura mea iubire'' © Instagram

După ce Spynews a anunţat, în exclusivitate, că Gabi Bădălău a petrecut două vacanţe la Paris şi Istanbul alături de fosta nevastă a lui Gabi Enache, acum încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a făcut şi primele declaraţii.

Gabi Bădălău infirmă noua relaţie

Deşi Spynews a luat bine la puricat conturile de socializare ale lui Gabi Bădălău şi ale fostei neveste a lui Gabi Enache şi am constatat că între cei doi ar fi o legătură mai mult decât de amiciţie, astăzi, Gabi Bădălău a decis să vorbească pentru prima dată despre potenţiala noua relaţie.

Deşi fosta nevastă a lui Enache s-a lăudat în cercurile de prieteni că este este iubita lui Gabi Bădălău, aşa cum Spynews a aflat în exclusivitate, actualul soţ al Claudiei Pătrăşcanu spune că nimic din toate astea nu este adevărat şi că el nu are timp pentru aşa ceva.

În plus, spune Gabi Bădălău, toată atenţia lui este îndreptată către copiii săi, astfel că nu îi este aminte de relaţii amoroase. Ba chiar, adaugă acesta, nici în viitorul apropiat nu va intra în nicio relaţie pentru că nu simte să facă asta.

''Nu mă interesează. Nu am ce să spun, nu-mi arde de nicio relaţie, nu-mi arde de nimic. Singura mea iubire sunt copiii mei. Normal că sunt singur şi o să mai fiu singur mult timp, pentru că nu-mi arde de altceva, mă concentrez pe creşterea copiilor'', a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro