Prima reacţie a Marei Bănică, după ce bunica ei a murit. ''44 de ani mi-ai fost exemplu''

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a Marei Bănică, după ce bunica ei a murit. ''44 de ani mi-ai fost exemplu'' © Facebook

Mara Bănică a avut o primă reacţie după ce bunica ei s-a stins din viaţă la vârsta de 86 de ani, chiar în a treia zi de Crăciun.

Îndrăgita vedetă este distrusă de durere, mai ales că bunica ei era bine şi plină de viaţă, iar nimeni din familie nu s-ar fi gândit că aceasta ar putea să plece atât de fulgerător.

Mara Bănică o iubea enorm pe mama Nina, aşa cum o ştia toată familia. Aceasta a fost director de grădiniţă, iar întreaga viaţă a dedicat-o educaţiei copiilor. Educaţie aleasă pe care Mara Bănică a primit-o la rândul ei. Vedeta a mărturisit, de altfel, în mesajul trist postat pe Facebook că bunica ei a fost cea care i-a oferit un adevărat exemplu în cei 44 de ani pe care îi are.

Mara Bănică trece prin clipe grele, iar 2019 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru ea. După ce luni la rândul a fost terorizată, ameninţată şi şantajată de un bărbat, ei bine, la final de an a pierdut-o pe una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa.

"La finalul anului trecut, mama Nina s-a stins în somn. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a ținut-o atâta vreme cu noi. Că gustul prăjiturilor copilăriei mele avea să-l cunoască, prin ea, și Dima al meu. Să te ierte Dumnezeu, mamă Nina! Îți mulțumesc pentru toți cei 44 de ani în care mi ai fost exemplu. #dordebunica", a scris Mara Bănică pe Facebook.

În plus, Spynews a aflat în exclusivitate că Mara Bănică nu a putut lua parte la înmormântarea bunicii ei, din cauză că era blocată la 12 mii de kilometri depărtare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro