Tragedie pentru Mara Bănică. Bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap a murit. Vedeta nu a putut să o conducă pe ultimul drum

+3 click pentru
galerie

Tragedie pentru Mara Bănică. Bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap a murit. Vedeta nu a putut să o conducă pe ultimul drum © Facebook

Momente grele pentru Mara Bănică, la final de 2019. Îndrăgita vedetă a avut parte un an greu, din cauza problemelor pe care le-a avut cu bărbatul care a terorizat-o, însă asta nu a fost tot. Chiar în ultimele zile ale anului, Mara Bănică a pierdut-o pe una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa: bunica ei.

Mara Bănică avea o relaţie cum nu se poate mai frumoasă cu mama Nina, aşa cum îi spunea toată familia. În vârstă de 86 de ani, mama Nina era un om puternic şi plin de viaţă. A fost director de grădiniţă o viaţă întreagă, astfel că a educat generaţii întregi de copii. În plus, una dintre cele mai mari bucurii ale bunicii Marei Bănică a fost aceea că a reuşit să-şi cunoască strănepotul, pe Dima, pe care îl iubea enorm.

Din păcate, mama Nina a plecat dintre noi într-o lume mai bună chiar în a treia zi de Crăciun. Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Spynews, bunica Marei Bănică a murit în somn pe data de 27 decembrie. Aceasta nu mai răspunsese la telefon, astfel că părinţii vedetei s-au speriat şi au mers să vadă ce se întâmplă.

Înmormântarea a avut loc luni, pe 30 decembrie, iar durerea a fost una imensă pentru Mara Bănică, care nu a putut să o conducă pe buna sa bunică pe ultimul drum.

Mara Bănică se afla în vacanţă departe de ţară, alături de iubitul ei, astfel că îi era imposibil să se întoarcă, mai ales că plecase doar cu o zi înainte. Mara Bănică a fost blocată la 12 mii de kilometri depărtare de casă. Vedeta a fost distrusă de durere odată cu vestea pierderii buncii, mai ales că frumoasa jurnalistă a avut foarte multe lucruri de învăţat de la ea. De altfel, în ziua de Sfântul Nicolae, atunci când mama Nina a împlinit 86 de ani, Mara Bănică a transmis un mesaj public extrem de emoţionant, în care îşi exprima cum nu se poate mai frumos dragostea pentru cea care a făcut-o mare şi care i-a îndrumat paşii în viaţă. Dumnezeu să o ierte!

"Mama Nina. Bunica mea și străbunica lui Dima. Astăzi este ziua ei. Și, ca în fiecare an, dis de dimineață, a plecat la slujbă de Sfântul Nicolae. Dumnezeu e tare bun cu noi pentru că o ține sănătoasă. Este cel mai drept om pe care eu l-am cunoscut. A educat generații întregi de elevi, cred că unul-doi sunt și în lista mea de prieteni! Împlinește 86 de ani. Prăjiturile ei sunt cele mai bune din lume, iar sarmale că ale ei nu face nimeni pe pământ! Te iubim, mamă Nina", a scris Mara Bănică pe reţelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro