Primele imagini cu fața băiețelului Simonei Gherghe. Vlad Ioan este o superbitate de copil!

+4 click pentru
galerie

Primele imagini cu fața băiețelului Simonei Gherghe. Vlad Ioan este o superbitate de copil! © Instagram

Simona Gherghe le-a făcut cunoștință fanilor, pentru prima dată, cu băiețelul ei. Frumoasa prezentatoare a așteptat ca Vlad Ioan să fie creștinat, pentru ca mai apoi să-l poată arăta tuturor.

Simona Gherghe și-a botezat băiețelul

De foarte multe ori, în mediul online, Simona Gherghe a fost întrebată de urmăritorii ei când va decide să arate și fața băiețelului ei. Deschisă și apropiată de oamenii care o iubesc, vedeta le-a promis că va face publice imagini cu fața micuțului ei după ce acesta va fi botezat. Iar cum creștinarea lui Vlad Ioan a avut loc sâmbătă, astăzi, Simona Gherghe a hotărât că a venit momentul să le arate tuturor cât de frumos este copilul ei.

''El este VLAD THE ONE! ❤️👶 Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspat crestinat!'', este mesajul postat de Simona Gherghe pe Facebook.

Și, ce-i drept, așteptarea a meritat din plin, pentru că Vlad Ioan este o superbitate de copil. Micuțul are ochii de culoarea mării și este de o frumusețe răpitoare, semn că a moștenit tot ce este mai bun de la părinții săi. Și, așa cum era de așteptat, prietenii virtuali au transmis o mulțime de mesaje în care își manifestă admirația pentru proaspătul creștin.

Simona Gherghe este o mamă mândră și are toate motivele, mai ales că acum și-a împlinit un alt mare vis, acela de a-și vedea fiul botezat. Vlad Ioan a fost creștinat sâmbătă, iar părinții au dat o super petrecere în cinste sa, la care au luat parte toți cei dragi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro