Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Prin ce emoții a trecut cântărețul în noua locuință

+3 click pentru
galerie

Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Prin ce emoții a trecut cântărețul în noua locuință © arhiva

Dorian Popa este pe ultima sută de metri cu mutatul în locuința mult visată. Chiar dacă casa este deja construită și mobila poate deja să fie adusă, cântărețul întâmpină noi probleme ce l-au îngrijorat destul de grav.

Dorian Popa a tras din greu pentru a ajunge la locuința mult visată, dar iată că pregătirile sunt pe ultima sută de metri și cântprețul este aproape mutat în casa în care a investit mult timp, dar mai ales o sumă uriașă de bani.

Chiar dacă visul lui este pe cale să se îndeplinească, iată că Dorian Popa nu scapă de probleme și în ultimul vlog postat pe canalul său de YouTube a povestit prin ce întâmplări a trecut.

Cântărețul le-a mărturisit fanilor că scurgerea de la baia de lux nu mai funcționează, iar mai multe persoane l-au sperot că ar putea fi ceva mult mai complicat decât o simplă înfundătură, fapt ce l-a alarmat destul de tare. Artistul a cumpărat mai multe produse, iar într-un final a reușit să-i dea de cap acestei probleme care se părea a fi mult mai serioasă decât părea. 

Ca de fiecare dată, cântărețul a fost cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat de reușita sa. 

Artistul și-a îndeplinit mai multe dorinte, iar una dintre ele este televizorul uriaș amplasat în livingul locuinței. Acesta are o lungime de 216 și 65 de kg. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro