Radu Vâlcan, pe mâinile medicilor! Prezentatorul tv a ajuns la perfuzii: "Îţi trebuie putere"

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan, pe mâinile medicilor! Prezentatorul tv a ajuns la perfuzii: "Îţi trebuie putere" © Instagram

Radu Vâlcan, unul dintre cei mai iubiţi prezentatori tv, se află pe mâinile medicilor! De ce a ajuns soţul Adelei Popescu la perfuzii? 

Radu Vâlcan este fără îndoială unul dintre cei mai iubiţi prezentatori tv, datorită şi show-ului pe care îl moderează cu atâta profesionalism. "Insula Iubirii" este iubită nu doar pentru formatul spectaculos, dar şi pentru modul în care soţul Adelei Popescu reuşeşte să scoată la iveală cele mai picante detalii. 

Şi cum este foarte activ pe contul de Instagram, Radu a şocat pe toată lumea după ce a postat o fotografie. Prezentatorul tv apare pe patul de spital, la perfuzii. Staţi liniştiţi, nu este nimic grav! Din contră, Radu se pregăteşte de un nou sezon plin de ispite.

Drept urmare, este nevoit să plece în Republica Dominicană, aşa că a început să facă toate analizele necesare pentru a se proteja cum se cuvine. 

"Pentru ca in curand vor incepe filmarile unui nou si epuizant sezon "Insula iubirii" si pentru ca sunt un cetatean responsabil, mi-am cumparat masca, dezinfectant, dar am facut si o terapie de energizare la. Nu de alta, dar iti trebuie, totusi, putere sub palmier. 😬🤭😎", este mesajul pe care l-a scris în dreptul fotografiei. 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre certurile din cuplu 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase şi sincere cupluri din lumea mondenă, fiind un exemplu pentru iubirea şi susţinerea pe care şi-o oferă necondiţionat unui ceiluilat. Cu toate acestea,mai întâmpină şi mici certuri, din diverse motive.

„Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic. Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul”, a declarat Adela, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro