Radu Vâlcan, secrete din sezonul 5 „Insula iubirii”: "A fost doar începutul". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan, secrete din sezonul 5 „Insula iubirii”: "A fost doar începutul". VIDEO © captură video

Sezonul 5 din „Insula iubirii” va avea marea premieră luni şi toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla de data aceasta în Thailanda. Invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Radu Vâlcan a oferit câteva detalii picante!

Se spune că sezonul 5 din "Insula Iubirii" va fi cu totul şi cu totul special. Ei bine, Radu Vâlcan a mărturisit că fiecare sezon a avut ceva special, doar că telespectatorii rămân în minte cu ultimul sezon difuzat. Concurenţii vin mai pregătiţi de fiecare dată, dat fiind faptul că au experienţă din faţa televizotului. 

"Fiecare sezon a avut ceva special. Toată lumea mă întreabă ce are acest sezon special faţă de celelalte. Toate sezoanele au avut ceva. Rămâi cu ultimul în amintire. Suntem la sezonul 5, lumea poate a uitat primul sezon. Dar fiecare sezon are ceva extraordinar şi acesta nu face excepţie, evident. Acum sunt mai pregătiţi. Concurenţii vin şi au experienţa din faţa televizorului a celorlalte sezoane. De fapt, este o chestiune psihologică la mijloc. Toţi se uită la această emisiune strict din punct de vedere psihologic. Emisiunea este oglinda societăţii în care trăim. E ca o poveste, ca un serial, ca o telenovelă. Dacă te prinde, cu greu renunţi la ea.", a mărturisit Radu Vâlcan, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

"Oamenii vin la emisiune pentru că au senzaţia că nu li se poate întâmpla absolut nimic. Şi imaginile difuzate în Thailanda sunt absolut extraordinare şi oamenii sunt atraşi de o aşa zisă vacanţă. Chiar se simt bine. Eu am mai spus, emisiunea face un bine tuturor concurenţilor. E clar că cei care se despart nu aveau de ce să mai stea, aveau ceva nociv în relaţie. Datorită conjuncturii, oamenii ajung să se relaxeze foarte mult, de pe o zi pe alta. Mulţi nu mai au presiunea camerelor, a emisiunii în sine şi încearcă să se simtă foarte bine.", a mai precizat Radu Vâlcan.

Vă mai amintiţi episodul cu Hannelore, în care Radu Vâlcan a ajuns la capătul puterilor şi a vorbit cu fosta concurentă până la răsărit? În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări ceva şi mai şi!

"Aş putea să spun că ăla a fost abia începutul. De ce să mai merg la plajă când stau acolo pe buturuga aia până apare soarele pe cer?! Oamenii au multe lucruri de spus şi trebuie să-i lăsăm să vorbească.", a dezvăluit Radu Vâlcan.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro