Raluca Lăzăruţ a renunţat la televiziune, s-a mutat în America, iar acum a aruncat bomba. Fosta ştiristă s-a făcut actriţă

+3 click pentru
galerie

Raluca Lăzăruţ a renunţat la televiziune, s-a mutat în America, iar acum a aruncat bomba. Fosta ştiristă s-a făcut actriţă © Instagram

O mai ţineţi minte pe Raluca Lăzăruţ, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive? Aceasta a decis să renunţe la cariera în televiziune şi a plecat alături de iubitul ei în America. Au trecut cinci ani de atunci, iar totul merge cum nu se poate mai bine între ei. Dar despre cum e viaţa Ralucăi Lăzăruţ după ce a plecat din România şi ce a ajuns să facă peste Ocean a povestit chiar ea într-un interviu pentru Viva.

Raluca Lăzăruț a decis în urmă cu cinci ani să îşi urmeze dragostea peste Ocean şi să stabilească în America, mai exact în Chicago. Odată cu plecarea în America, fosta prezentatoare tv a renunţat la jobul pe care îl avea în televiziune şi a luat-o de la zero cu totul.

Mai mult, vedeta a declarat pentru revista Viva faptul că după ce s-a mutat pe tărâmul făgăduinţei, nu s-a zbătut nicio clipă pentru a continua în televiziune, cu toate că soţul ei, Horaţiu Boeriu, este proprietarul uneia dintre cele mai prestigioase reviste auto online.

În timp ce soţul ei avea diverse proiecte în Statele Unite, nici Raluca Lăzăruţ nu a pierdut timpul, ci a ales să  îşi continue pasiunea descoperită încă de pe vremea când se afla în România... şi anume actoria.

Astfel, fosta prezentatoare tv a urmat cursurile unei prestigioase şcoli de Actorie şi Film. După ce a absolvit cursurile, vedeta a început să lucreze, a avut contracte şi apariţii episodice în diverse producţii de film. Dar Raluca Lăzăruţ ştia că pentru a prinde contracte mai mari era necesar să se perfecţioneze. Astfel, fosta prezentatoare tv a urmat un curs intensiv de actorie cu una dintre cele mai cunoscute actiţe din industrie, Brenda Pickleman, care ulterior i-a devenit şi mentor.

Datorită acesteia, Raluca a dat probă pentru branșa de actorie a unei cunoscute agenţii, a fost acceptată, iar de aici până să ajungă să fie trimisă la audiţii pentru producţii celebre nu a fost decât un pas. Raluca Lazaruţ şi-a urmat pasiunea şi a ajuns în cele din urmă să joace în producţii celebre precum "Chiago Med" şi "Empire". Raluca Lăzăruţ este exemplul de femeie curajoasă care şi-a urmat pasiunea şi dragostea indiferent de consecinţe şi se pare că aceasta a tras lozul câştigător.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro