Razvan Babană a luat marea decizie. Fostul concurent de la Chef la Cuțite se apucă de slăbit

+3 click pentru
galerie

Razvan Babană a luat marea decizie. Fostul concurent de la Chef la Cuțite se apucă de slăbit © arhiva

Răzvan Babană, fostul concurent Chef la Cuțite să pregăteaște pentru o nouă etapă în viața sa. Tânărul se pregătește să dea jos mai multe kilograme. 

Răzvan Babană, unul dintre foștii concurenți Chef la Cuțite, e gata să revină cu totul sub altă formă. Invitat la Xtra Night Show, tânărul a decis că este momentul pentru o schimbare în viața sa. 

Fostul concurent e gata să dea jos mai multe kilograme, iar el nu are de gând să facă vreo operație pentru micșorarea stoamacului. Fiind un chef foarte bun, Răzvan Babană a gustat mereu din preparatele pe care le-a făcut și astfel a ajuns la greutatea de 128 de kilograme. 

Răzvan Babană are obezitate de gradul doi, iar grăsimea viscerală este peste media admisă, din informațiile pe care medicul nutriționist i le-a spus. Sănătatea sa depinde foarte mult de stilul de viață, iar fostul concurent se pregătește să dea jos aproximativ 40 de kilograme, iar asta o va face doar prin dietă. 

În afară de pasiunea cu care s-a făcut deja cunoscut, Răzvan Babană mai are și o florărrie de care e foarte mândru. La Xtra Night Show, fostul concurent de la Chef la Cuțite a mărturisit că doar un buchet simplu ajunge la 250 de lei, pe când unul mai complex cu siguranță poate ajunge la o sumă dublă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro