Una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu confirmă că designerul lua droguri. "Cu toţii îi ştiam problemele"

+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu confirmă că designerul lua droguri. "Cu toţii îi ştiam problemele" © Foto: Instagram

Răzvan Ciobanu a recunoscut, în urmă cu mai mulţi ani, că a luat droguri din curiozitate, iar ulterior acest luru s-a transformat într-o adevărată problemă. În ultimul timp, însă, acesta infirma că ar mai fi luat substanţe.

Acum, Diana Bianca, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, şi o renumită afaceristă din Bucureşti, a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre problemele cu drogurile pe care le avea designerul.

Cunoscuta afaceristă, Diana Bianca, spune că, deşi Răzvan Ciobanu nu îi spunea concret cu subiect şi predicat, acesta lăsa de înţeles că ia diverse substanţe.

"Ştiam, ştiam cumva. Nu pot să spun că el mi-a zis cu subiect şi predicat "eu iau substanţa aia sau aia ", ne mai povestea că uite, nu am fost conştient aseară, cumva era clar. Niciunul dintre prietenii lui nu au făcut ceva mai mult, cu toţii ştiam că are problemele pe care le avea. Cu toţii am preferat să spunem că nu putem intervenii din postura de prieteni, dar am fi avut cu toţii, cred eu", a spus Diana Bianca pentru Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro