Răzvan Ciobanu nu avea ce să mănânce uneori: "Ni se făcea milă de el"

Răzvan Ciobanu nu avea ce să mănânce uneori: "Ni se făcea milă de el" © spynews.ro

Răzvan Ciobanu a trecut prin momente extrem de grele anul trecut, atunci când menajera mergea să îi facă curat. Regretatul designer se plângea acesteia că nu are ce să mai mănânce.

Menajera lui Răzvan Ciobanu a declarat că ea la un moment dat a încetat să meargă să îl ajute din cauză că nu avea bani, însă a continuat să îi facă curăţenie sora ei, cea care mai stătea la poveşti cu el.

"Mai discutam cu el, nu eram supăraţi. Erau momente când chiar nu avea (n.r. bani) şi ni se făcea milă de el. Sora mea s-a dus o dată, l-a găsit foarte supărat, ea îşi permite să fumeze o ţigară cu el. Îi spunea: sunt supărat, nu am ce să mănânc! S-a dus sora mea, i-a luat de mâncare, i-a luat un pachet de ţigări", a declarat menajera pentru Antena Stars. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro