Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Stephan Pelger, totul despre cum l-a văzut pe designer, cu puțin timp înainte de accident

+3 click pentru
galerie

Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Stephan Pelger, totul despre cum l-a văzut pe designer, cu puțin timp înainte de accident © Instagram

În urma morții lui Răzvan Ciobanu au rămas multe întrebări fără răspuns, pe care oamenii le scot la suprafață. Despre el s-ar fi spus că era pierdut în ultima perioadă, dar era oare și violent?

S-a vorbit foarte mult despre faptul că Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger ar fi avut un conflict de Florii, cu doar o săptămână înainte ca designerul să-și găsească sfârșitul. După ce a infirmat totul, Stephan Pelger a fost întrebat de Natalia Mateuț, azi, la „Star Matinal”, dacă regretatul designer era un om violent. 

„Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat. 
Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Rzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv, eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș. Este inadmisibil!”
a spus Stephan Pelger. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro