Reacția incredibilă a lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu! Celebrul afacerist a atacat-o subtil pe blondină

+3 click pentru
galerie

Reacția incredibilă a lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu! Celebrul afacerist a atacat-o subtil pe blondină © Instagram

Of... tare încurcate sunt căile dragostei. Mai ales când vine vorba despre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! După ce totul părea mai roz ca niciodată în relația lor, aceștia s-au despărțit din nou și au hotărât să urmeze drumuri separate în viață. Iată ce reacție a avut afaceristul după despărțire!

Fanii cuplului format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost extrem de fericiți în ultima perioadă, atunci când cei doi păreau să se înțeleagă din ce în ce mai bine. Din păcate, lucrurile nu au durat prea mult, căci aceștia nu au încheiat șirul împăcărilor și despărțirilor. De această dată însă, lucrurile par să fie mult mai serioase. Spynews.ro a aflat în exclusivitate că vedetele și-au spus din nou adio.

Despărțirea a fost „resimțită” altfel de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. În timp ce frumoasa blondină a dat iama în magazinele de lux de la primele ore ale zile pentru achizțiile de vară, celebrul om de afaceri a tratat sub o altă formă acest subiect.

Mai exact, Alex Bodi s-a folosit de rețelele de socializare pentru a o ataca subtil de Bianca Drăgușanu. Cel puțin asta a lăsat să pară din mesajele sale. Afaceristul a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram descrise cu niște cuvinte ce par că fac referire la faimoasa blondină.

„Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, este unul dintre mesajele postate de Alex Bodi pe Internet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro