Reacţia lui Alex Bodi, după intervenţia poliţiştilor! De ce a luat-o pe sus pe Bianca Drăguşanu?

+3 click pentru
galerie

Reacţia lui Alex Bodi, după intervenţia poliţiştilor! De ce a luat-o pe sus pe Bianca Drăguşanu? © arhivă

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost protagoniştii unor scene incredibile luni seară, în urma cărora au intervenit şi oamenii legii! Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a explicat, contactat de reporterii Spynews.ro, ce s-a întâmplat, de fapt.

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alex Bodi a declarat că totul a fost înţeles greşit. Bianca a mers în complexul în care Alex locuieşte pentru a-i duce câteva lucruri, însă ea nu a ştiut că el este acasă. Când s-au întâlnit, Alex Bodi i-a spus că vrea să vorbească, iar ea a susţinut râzând că nu are ce să vorbească cu el. Atunci, în glumă, Alex a ridicat-o în braţe, a pus-o pe umăr şi a mers cu ea aşa până la scara blocului. Un vecin care a interpretat totul greşit şi a auzit-o pe Bianca glumind să cheme poliţia, chiar a sunat la 112. Din fericire, totul s-a lămurit.

Gestul lui Alex Bodi vine după despărţire, când fiecare a ales să meargă către o altă direcție. Pe Bodi a încercat chiar să-l cucerească o blondă controversată din showbiz, trădată de către fostul iubit la un show televizat. Dar se pare că Raluca Podea nu a reușit să-l facă pe Bodi să o uite pe Bianca, iar cele întâmplate luni seara nu arată decât că-și dorește cu ardoare să se împace cu aceasta!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest