Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi a fost acuzat că a bătut-o. Blondina a dat cărțile pe față

+3 click pentru
galerie

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi a fost acuzat că a bătut-o. Blondina a dat cărțile pe față © Instagram

Vestea că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de Alex Bodi a șocat pe toată lumea. Reacțiile nu au întârziat să apară și fiecare și-a spus părerea cu privire la această situație. După ce Spynews a reușit să vorbească, în exclusivitate cu Alex Bodi, iată că acum avem parte și de reacția blondinei.

Bianca Drăgușanu, fericită în relația cu Alex Bodi

După ce a fost acuzat de violență domestică la adresa soției sale, Alex Bodi a vorbit pentru Spynews despre cele întâmplate. Soțul Biancăi Drăgușanu a explicat clar că nu se pune problema de așa ceva, pentru că nu-i stă în caracter. El este un bărbat care nu ar îndrăzni vreodată să dea într-o femeie, iar reacția Biancăi Drăgușanu confirmă acest lucru.

Blondina a plecat în acest weekend la munte, acolo unde a fost protagonista unei ședințe foto de senzație. Imaginile au ajuns pe rețelele sociale, însă ceea ce ne-a atras atenția a fost descrierea pe care Bianca Drăgușanu a adăugat-o fotografiilor. ''Un milion de motive pentru a zâmbi'', a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram. Astfel, nu purem decât să înțelegem că între cei doi soți lucrurile merg cum nu se poate mai bine, iar relația lor este una frumoasă, chiar dacă este cu năbădăi, așa cum chiar Alex Bodi a recunoscut.

"Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal", a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august, iar evenimentul a luat pe toată lumea prin surprindere, asta pentru că focoasa blondină nu a spus nimănui nimic legat de planurile sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro