Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când le-a spus că vrea silicoane! "Acum şase luni am făcut intervenţia"

+3 click pentru
galerie

Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când le-a spus că vrea silicoane! "Acum şase luni am făcut intervenţia" © Instagram

A trecut mai bine de jumătate de an de când şi-a pus silicoane, însă a ţinut totul în mare secret. Nicole Cherry vorbeşte acum pe larg despre această intervenţie, dar şi despre cum au reacţionat părinţii atunci când le-a spus ce are de gând. 

Potrivit spuselor lui Nicole Cherry, toţi cei din jurul ei se aşteptau ca ea să vrea să facă o astfel de intervenţie chirurgicală. Mama ei a ştiut încă de acum câţiva ani, însă au preferat să aştepte ca ea să aibă vârsta necesară pentru a putea să fie operată. 

Şi-a pus silicoane, iar acum a trecut la următorul pas! Iată cum s-a dat de gol Nicole Cherry

În direct la Star Matinal, Nicole Cherry a dezvăluit cum a luat decizia, dar şi de ce şi-a dorit atât de mult să îşi mărească sânii. Această intervenţie chirurgicală a ajutat-o, iar acum se simte mult mai bine în pielea ei. 

"Mama ştia. Am aşteptat să am o vârstă cât de cât ok. Acum şase luni am făcut intervenţia. Toţi ştiau că am nevoie. Toată lumea mă ştia pe mine... eu am făcut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis că vreau să fie pentru corpul meu, să stau dreaptă şi să nu fie.... Chiar a fost o nevoie ca să mă simt ok cu mine şi să fiu sinceră, să pot să port o rochie cu spatele gol", a spus Nicole Cherry. 

Cât despre alte intervenţii estetice, Nicole Cherry nu se dă înapoi şi nici nu este împotriva lor. Cunoscuta cântăreaţă este de părere că aceste operaţii sunt în regulă atât timp cât sunt necesare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro