Încă își așteaptă prințul! Cu ce bărbați celebri s-a iubit Ioana Ginghină, înainte de Alexandru Papadopol

+3 click pentru
galerie

Încă își așteaptă prințul! Cu ce bărbați celebri s-a iubit Ioana Ginghină, înainte de Alexandru Papadopol © Instagram

În plin scandal care îl vizează pe Alexandru Papadopol și pe noua lui iubită, surprinși de paparazii Spynews.ro în tandrețuri care nu lasă loc de doar și poate, e bine să amintim de trecutul Ioanei Ginghină, de dinainte de bărbatul cu care o minunată fetiță.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadapol s-au despărțit cu scandal, actrița lăsând de înțeles că relațiile dintre ei nu sunt tocmai bune și că au existat niște probleme serioase care au dus la ruptură.

Cine au fost iubiții Ioanei Ginghină

Chiar dacă această căsnicie s-a încheiat, Ioana Ginghină a mai avut parte de „iubiri celebre”, care au ieșit la iveală, chiar dacă actrița a încercat să fie discretă. În urmă cu mulți ani ani, Ioana Ginghină s-a iubit cu nimeni altul decât Cove. Și-au spus „adio” în 2006.

Înainte de Cove, însă, a mai avut o relație de care unii poate au uitat. O vreme, Ioana Ginghină s-a iubit cu Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte Emil Constantinescu.

După acești doi iubiți celebri, Ioana Ginghină l-a cunoscut pe Alexandru Papadopol, cu care a și fost căsătorită... până de curând.

Ioana Ginghină, mesaj acid după ce Alexandru Papadopol s-a afişat cu noua iubită

Alexandru Papadopol a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se săruta pătimaş cu noua iubită, nimeni alta decât Adriana Titieni, soţia marelui actor Adrian Titieni. Cei doi nu au ţinut cont de nimic şi s-au sărutat chiar în faţa casei actorului. Ba mai mult, mângăierile tandre au fost nelipsite.

Ei bine, la o zi după aflarea marelui secret al lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis un mesaj tranşant pe reţelele de socializare. Vedeta a menţionat că a avut parte de multe vorbe şi a preferat să iasă în natură cu Ruxi, fiica ei şi a fostului soţ. De asemenea, Ioana Ginghină a încheiat spunând că "viaţa bate orice telenovelă".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro