Ce a simţit Rita Mureşan când s-a apropiat de trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce a simţit Rita Mureşan când s-a apropiat de trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu / VIDEO © Captură video

Rita Mureşan, prietenă a regretatului Răzvan Ciobanu, nu-şi revine din şoc de când a aflat că acesta a murit. În direct la "Acces Direct", aceasta a povestit ce a simţit atunci când s-a apropiat de trupul neînsufleţit al designerului.

Rita Mureşan a fost prezentă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, iar când s-a apropiat de sicriu pentru a-şi lua rămas-bun, vedeta susţine că a simţit mirosul acestuia. Ulterior, s-a aflat că apropiaţii au pus în sicriu sticluţa cu parfumul lui preferat.

"Eu când m-am apropiat să îmi iau la revedere i-am simţit mirosul. (...) Noi ani de zile... nu avea absolut nimic, nici prieteni, nici nimic, eram eu cu el, că eram graşi, eram nu ştiu ce. Răzvan, eu am fost acolo când el a avut nevoie de mine. Sunt ani de zile în care am fost prieteni şi în care el a respirat adânc, şi-a revenit", a spus Rita Mureşan. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro