VIDEO / România pe Tik-Tok! Andra Gogan dă clasă tuturor. Cum a ajuns artista atât de cunoscută

VIDEO / România pe Tik-Tok! Andra Gogan dă clasă tuturor. Cum a ajuns artista atât de cunoscută © captură video

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute puştoaice de la noi din ţară. După ce a făcut ravagii pe Instagram, artista a sărit la Tik-Tok. Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", artista a vorbit despre cum a ajuns cunoscută, dar şi câţi oameni o urmăresc în momentul de faţă! 

Cu siguranţă nu-i dai 21 de ani Andrei Gogan, fiind una dintre puştoaicele care au devenit cunoscute în mediul online, încă de când era micuţă. Artista şi-a păstrat înfăţişarea blândă şi chipul de copil care au consacrat-o. 

Este actriţă, cântăreaţă şi desigur, influencer. Se numără printre puţinele persoane norocoase care au făcut ravagii în mediul online şi au reuşit să ajungă la un nivel considerabil. Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani, iar numele său este scris de două ori în Cartea Recordurilor.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", frumuşica a dezvăluit secretul prin care a reuşit să devină atât de cunoscută pe Tik-Tok. "Am început să dau follow la foarte mulţi americani.", susţine vedeta.

Cu toate că este conştientă că unii părinţi le interzic copiilor folosirea acestei aplicaţii, Andra consideră că este un loc unde micuţii se întâlnesc şi creează împreună momente funny sau artistice. 

"Sunt părinţi care le interzic copiilor şi îi înţeleg, dar eu consider că este un loc în care putem să găsim subiecte comune. De exemplu, la şcoală se întâlnesc fetele din clasă a 5-a şi dansează toate.", a completat vedeta.

 În momentul de faţă, contul artistei a ajuns la 3,6 milioane de oameni, devenind cea mai populară româncă de pe aplicaţia care face furori în zilele noastre.

S-a întâlnit cu Selena Gomez

Andra este o împătimită a excursilor şi a destinaţiilor exotice, aşa că, recent, vedeta a mers în America. A nimerit fix în perioada în care se decernau premiile unui cunoscut film, s-a băgat în faţa tuturor şi a reuşit să facă o fotografie cu idolul ei, Selena Gomez. 

"M-am întâlnit cu Selena Gomez. A fost o ocazie foarte drăguţă, pentru că eram acolo, în America şi sunt premierile de film, în general. Dacă eşti pe fază, te duci, te bagi în faţă în primul rând şi ai ocazia să faci asta. E superbă. Mi-a venit să plâng!", a declarat Andra. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro