Romaniţa Iovan, declaraţii dureroase la şase ani de la moartea fostului soţ! “Copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață”

+3 click pentru
galerie

Romaniţa Iovan, declaraţii dureroase la şase ani de la moartea fostului soţ! “Copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață” © Instagram

Au trecut şase ani de când, fostul pilot Adrian Iovan a încetat din viaţa. Romaniţa a vorbit despre perioada grea care a urmat după moartea fostului soţ, dar şi despre cum a reuşit cel mic să se obişnuiască cu ideea!

Pentru a-l comemora cum se cuvinte, în fiecare an, Romaniţa Iovan şi cel mic merg la locul în care fostul pilot a murit. Potrivit fanatik.ro, designer-ul îşi aminteşte cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, mai ales minciunile care i-au fost aduse atât ei, cât şi fiului. “Îmi aduc aminte perfect, că atunci prim-ministrul Victor Ponta declara în cursul zilei de 20 ianuarie că toată lumea a scăpat cu viață din accident. Pun pariu că dacă în aeronavă era fiul sau fiica unui demnitar, toată lumea ar fi supravieţuit.

Ne-au mințit, iar copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis „mami vreau să vorbesc cu tata” nu am știut cum să reacționez.”, a declarat Romaniţa Iovan.

Totodată, creatoarea de modă a fost surprinsă de reacţia pe care fiul ei a avut-o, în momentul în care Colegiul Medicilor a vrut să-i ofere micuţului o diplomă, în memoria tatălui său. “Pe mine cel mai tare m-a șocat copilul meu. Atunci, la câteva zile de la tragedie am primit un telefon de la unul dintre medicii implicați în accident, care mi-a spus că domnii de la Colegiul Medicilor vor să îi ofere o diplomă dedicată tatălul său, iar reacția lui nu o să o uit niciodată.

Mi-a zis Albert, care atunci avea 7 ani, cu o maturitate care m-a șocat: „Nu pot să accept așa ceva pentru că nu înțeleg de ce niciunul dintre doctorii aflați acolo nu a reușit să îl salveze pe tatăl meu. Asta trebuie să reținem din toată povestea aceasta, nimic mai mult.”, susţine vedeta.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro