Cum se simte Rona Hartner după a doua operaţie: "Nu vreau să intru în depresie"

Cum se simte Rona Hartner după a doua operaţie: "Nu vreau să intru în depresie" © Facebook

Rona Hartner a fost operată a doua oară, după ce a aflat că suferă de cancer la colon. După doar câteva zile, cunoscuta artistă şi-a liniştit toţi fanii, spunând că se simte bine. 

Rona Hartner a fost operată pentru cancer la colon şi va trebuie să facă chimioterapie timp de şase luni, pentru prevenţie. Este sigură că va fi totul bine şi doar aşa reuşeşte să treacă mai departe şi peste această încercare a vieţii ei. 

"Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O sa am din doua în doua saptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu. O să fie ceva usor pentru ca este de preventie. Eu sunt optimistă. Eu am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu sa-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau sa ma panichez. Toti avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal", a spus Rona Hartner într-o emisiune TV.

Cum și-a presimțit Rona Hartner cancerul

În urmă cu șapte luni a avut un gând premonitoriu referitor la starea ei de sănătate. "De șase luni de zile ştiam că  voi scrie un status pe Facebook în  care voi scrie <<am cancer>>  mă gândeam: <<Pe ce culoare o să scriu oare?>>. După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl  dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nuși când colo eu eram cea bolnavă", a povestit Rona Hartner, în exclusivitate la Antena Stars.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest