Roxana Vancea se pregătește să devină mamă. Bruneta a făcut marele anunț

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea se pregătește să devină mamă. Bruneta a făcut marele anunț © Instagram

Căsătoria îi priește Roxanei Vancea! Fosta asistentă iubește cu patos și pare mai decisă ca niciodată să își întemeieze o familie. După ce a spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile, bruneta este pregătită să devină mamă pentru prima oară.

Roxana Vancea și-a deschis „porțile sufletului” și i-a lăsat pe prietenii virtuali să îi adreseze cele mai mari curiozități. Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, nu a lipsit nici deja celebra și omniprezenta întrebare despre o eventuală sarcină.

Roxana Vancea, hotărâtă să devină mamă

Atunci când a fost întrebată dacă va apărea un bebe și în viața ei, Roxana Vancea a dat un răspuns fără perdea, în care explică faptul că este o mare dorință a ei și că acum totul este doar o problemă de timp.

„Ba da (n.r. vreau să fac un bebe). Când o să fie, o să fie”, a precizat Roxana Vancea, pe rețelele de socializare.

Momentan, poate lucra la talentele sale materne. Proaspătul ei soț, Dragoș, are un fiu pe nume Milan, pe care bruneta îl răsfață și îl iubește deja ca pe propriul ei copil. Acest lucru a fost remarcat și de fani, care au lăudat-o pe fosta asistentă pentru cât de grijulie este față de micuț.

Roxana Vancea și Dragoș Syko s-au căsătorit civil acum aproximativ două luni. Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce vedeta făcea publică relația cu antrenorul de fitness, căruia îi face declarații de dragoste în fiecare zi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro