Ruby și Robert, CRBL și Oase, marii finaliști la „Asia Express”. Surpriza pe care au primit-o, înainte de finala competiției

+3 click pentru
galerie

Ruby și Robert, CRBL și Oase, marii finaliști la „Asia Express”. Surpriza pe care au primit-o, înainte de finala competiției © captură video

Mult a fost, puțin a rămas! Ruby și Robert, precum și CRBL și Oase au ajuns în marea finală „Asia Express” și se gândesc să dea tot ce au mai bun, pentru a câștiga premiul cel mare. 

Ruby și Robert, precum și CRBL și Oase sunt marii finaliști de la „Asia Express”. După ce au fcăut față cu brio probelor de azi și au ajuns în timp util la Gina Pistol, cei 4 se bucură acum de faptul că au reușit să ajungă atât de departe și speră să pună mâna pe premiul cel mare. Și, pentru ca toți 4 finaliștii să se odihnească, Gina Pistol le-a făcut o surpriză și i-a trimis la hotel!

Cocuța și Boantă, cu ochii în lacrimi la eliminare

Gina Pistol a anunțat cu ochii în lacrimi că cei doi părăsesc „Asia Express” și, la fel de triști, Cocuța și Bogdan Boantă au povestit ce a însemnat acest concurs pentru ei, dar și cu ce amintiri au rămas. 

„Îmi pare rău că am ieșit cu o zi înainte de finală. Suntem legende în „Asia Express”, avem cele mai multe amulete jucate și câștigate! A fost o experiență foarte grea, foarte frumoasă care m-a făcut să fac lucruri la care nu mă gândeam vreodată” a spus Bogdan Boantă.

„Știam sigur că emoțional nu vom reuși să trecem, nu există locul 2 pentru noi, există doar locul 1” a completat și Cocuța. „Îmi era frică de „Asia Express”, îmi era frică că o să ne depășească pe noi” a mai spus Cocuța.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro