Sacrificii mari pentru a deveni o femeie fericită. Andreea Bălan vorbește despre perioada grea din viața sa

+3 click pentru
galerie

Sacrificii mari pentru a deveni o femeie fericită. Andreea Bălan vorbește despre perioada grea din viața sa © arhiva

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Vedeta a trecut prin multe suferințe de-a lungul timpului, dar în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele lui George Burcea, cu care are și două fetițe: Ella Maya și Clara Maria. 

Andreea Bălan este astăzi o femeie împlinită și fericită, dar cântăreața a trecut prin multe lucruri de-a lungul vieții, lucruri peste care cu greu a trecut, momente dificile și pline de durere. Artista a fost puternică și a făcut față cu brio tuturor greutăților, iar astăzi zâmbește și se bucură de o carieră de succes, dar mai ales de o familie frumoasă alături de actorul George Burcea, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună: Ella Maya de 3 ani și Clara Maria de 9 luni.

”Greșim ca sa învățăm, cădem ca să ne ridicam, pierdem ca să câștigăm, dăruim ca sa primim, suferim ca să fim fericiți. Dacă nu greșeam, cădeam, pierdeam, dăruiam, sufeream, nu eram cine sunt astăzi, o femeie împlinită, puternică și mai înteleaptă”, a scris Andreea Bălan pe contul său de socializare. 

În luna martie, artista a fost la un pas de moarte 

Andreea Bălan a trecut prin cumpăna vieții sale, în luna martie, atunci când se pregătea să-i dea naștere celei de-a doua fetițe. Dintr-o complicație la operația de cezariană, artista a suferit un stop cardio respirator, iar inima sa s-a oprit pentru câteva secunde. După doar câteve zile, Andreea Bălan a mai suferit încă două operații grele peste care a trecut cu greu și pentru care a suferit enorm, atât psihic, dar mai ales fizic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro