Sărbătoare mare în familia lui Adrian Minune. Cati, soția artistului, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsă de soțul ei

+4 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familia lui Adrian Minune. Cati, soția artistului, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsă de soțul ei © arhiva

Familia lui Adrian Minune a avut parte de o super-petrecere, joi seară, atunci când aceștia au sărbătorit-o pe Cati, soția artistului. Femeia a avut parte de o surpriză din partea celor apropiați iar la aceasta au luat parte soțul ei, Karmen, fiica cea mare, ceilalți copii pe care îi are cu artistul, dar și rude sau prieteni. 

Adrian Minune o ține tot în petreceri. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de lux, având o petrecere pe cinste, a venit rândul și soției sale, Cati, să fie în centrul atenție. Femeia a împlinit 43 de ani, motiv pentru care apropiați au decis să îi facă o surpriză uriașă. Fără să știe, rudele și prietenii au cumpărat cele mai frumoase cadouri, flori, artificii și confeti și au mers la ușa soției manelistului. Femeia nu s-a așteptat în niciun caz la o astfel de surpriză, iar atunci când i-a văzut la ușă nu i-a venit să creadă. Momentul emoționant a fost filmat chiar de Karmen, fiica cea mare e cuplului. Adrian Minune a decis să-i cumpere soției sale un buchet de trandafiri albi și roși, buchet pe care l-a ținut cu foarte multă greutate în brațe, fiind destul de mare. Bineînteles, nici tortul nu a lipsit din cadru. Acesta a avut model format din vârsta pe care aceasta a împlinit-o. Cei ce au participat la surpriză i-au cântat „La mulți ani” soției artistului și i-au dăruit numeroase cadouri, dar și câteva buchete uriașe de trandafiri.

Adrian Minune (Simionescu) este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți romi de manele, muzică țigănească și muzică lăutărească din România. Acesta este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro