Secretul Anamariei Prodan. Ce mănâncă impresara pentru a se menţine în formă

+3 click pentru
galerie

Secretul Anamariei Prodan. Ce mănâncă impresara pentru a se menţine în formă © Instagram

De când cu noua siluetă, Anamaria Prodan face ravagii! Impresara se antrenează din greu în fiecare zi şi are grijă la alimentaţie mai mult ca niciodată. Recent, a mărturisit şi care este secretul, pentru a le veni în ajutor tuturor femeile care îşi doresc să ajungă la fizicul ei!

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu se mulţumeşte niciodată cu puţin! A vrut să fie o bombă sexy şi iată că, a reuşit! Anamaria Prodan a reuşit să dea jos 17 kilograme, iar acum, la 46 de ani cântăreşte 56 de kilograme. 

Şi-a schimbat stilul de viaţă şi este foarte mulţumită de aspectul ei. Când a început să slăbească, şi-a făcut şi abonament la sală. Şi, cel mai important, l-a şi folosit. În fiecare zi! În ceea ce priveşte alimentaţia, sexy impresara mănâncă "normal, puţin şi regulat".

"Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală", a declarat Anamaria Prodan pentru o emisiune tv.

Face aceste eforturi ca să se simtă bine în propria piele, dar şi pentru a-şi face familia mândră. "Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine", a mai spus Anamaria Prodan. 

Impresara a dezvăluit şi ce mănâncă: "salate, fructe de mare, câteodată carne, dar foarte puțin".

Cum a slăbit Anamaria Prodan în 14 zile

Timp de 14 zile, Anamaria Prodan a renunţat la alimentele solide şi a băut doar sucuri din legume şi fructe. Este o dietă ţinută de toţi sportivii mari ai lumii. Pe lângă kilogramele pe care le-a dat jos, s-a dovedit a fi eficientă şi pentru ten. 

"Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider", a mai precizat impresara.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro