Semn divin apărut după moartea Denisei Răducu! Ce s-a întâmplat cu familia regretatei artiste: "Nu vă gândiţi că vine ca strigoi"

+3 click pentru
galerie

Semn divin apărut după moartea Denisei Răducu! Ce s-a întâmplat cu familia regretatei artiste: "Nu vă gândiţi că vine ca strigoi" © www.spynews.ro

Au fost momente dureroase atât înainte, cât și după moartea Denisei Răducu! Familia regretatei artiste i-a fost alături în ultimele luni, iar după ce aceasta și-a dat ultima suflare un semn divin a apărut printre apropiații ei. 

Apropiații Denisei Răducu au privit-o în ultimele zile, atunci când suferea enorm. La fel și ei, simțeau o durere de nedescris, dar care a dispărut într-o oarecare măsură după ce artista a murit. Un cunoscut numerolog susține că ea a fost cea care le-a luat toată durerea, rugându-se pentru liniștea lor. 

"Da, am văzut acest semn divin. Am văzut pe Facebook. Pe feţele părinţilor, pe faţa surorii, cum Dumnezeu prind putere, le-a luat toată durerea. Pe feţele lor se vedea că nu mai este durerea care era cu o zi înainte. E semn de la ea, ea s-a rugat şi i-a liniştit. Ea va mai rămâne aici, se spune că 40 de zile sufletul va rămâne pe pământ", a spus un cunoscut numerolog, după câteva zile de când Denisa Răducu a murit. 

Cât despre "apariția" Denisei Răducu în diferite felul, numerologul spune că va apărea în visele apropiaților. Le-a transmis atunci să nu se sperie, căci nu va veni sub formă de strigoi, ci pur și simplu în vis, pentru a le mai alina durerea. 

"Ea nu a vrut să moară. Îi va proteja. Vor mai fi semne din partea ei. Nu vă gândiţi că vine ca strigoi. Va veni să vorbească cu ei prin vise, poate chiar să şi apară în casă. Ea face asta ca să le aline durerea. Nu o simt că Denisa fata asta a murit", a mai spua acesta.

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017. Tânăra artistă avea 27 de ani, iar în ultimele luni din viață s-a luptat cu o boală grea. A murit acasă, înconjurată de cei din familia sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro