Şi-au aruncat cuvinte dure, iar acum sunt de nedezlipit! Naşa lui Cornel Galeş şi Viviana, întâlnire secretă în cimitir. "Vine ea și mă ia cu mașina"

Şi-au aruncat cuvinte dure, iar acum sunt de nedezlipit! Naşa lui Cornel Galeş şi Viviana, întâlnire secretă în cimitir. " Vine ea și mă ia cu mașina" © arhivă

Au trecut mai bine de trei luni de când Cornel Galeș a trecut în neființă, iar familia nu reușește să se obișnuiască cu pierderea impresarului. Cu toate că s-au avut la cuțite, după ce la înmormântarea bărbatului și-au aruncat cuvinte dure, acum, blonda Vivi și nașa lui Cornel Galeș sunt nedezlipite! 

Chiar dacă la înmormântarea bărbatului cele două femei și-au aruncat cuvinte acide, acum, se înțeleg mai bine ca niciodată. Viviana Măntoiu și Doina Belu merg în fiecare duminică la mormântul lui Cornel Galeș și îl plâng pe regretatul impresar. De fiecare dată îi aduc flori, aprind lumânări și tămâie mormântul. În cele din urmă, au ajuns la concluzia că este mai bine să-și unească forțele pentru a reuși să treacă peste pierderea suferită.

Puțini sunt cei care știu că, după ceremonia de înmormântare, la masa care a avut loc, Doina Belu nici măcar nu a participat din cauza scandalului pe care l-a avut cu blonda Vivi. Acum că au ajuns la relații bune, cele două se pregătesc pentru pomana de trei luni. 

Potrivit ciao.ro, nașa lui Cornel Galeș a povestit cât de bine se înțelege acum cu Viviana, în plus, susține că blondina este cea care o ia de fiecare dată cu mașina pentru a merge împreună la cimitir. De asemenea, Doina Belu și Vivi țin legătura în permanență și se văd de fiecare dată. 

“Am fost la cimitir, sigur, în fiecare duminică merg cu Viviana. Vine ea și mă ia cu mașina. Am lăsat acolo tămâia și recipientul de tămâie, eu tămâiez la Ileana, ea la Cornel, aprindem lumânări și ducem flori. Dar ei, să știți, că au lumină mereu la morminte pentru că doamna care se ocupă de locurile de veci are grijă să le țină aprinse lumânările și să pună flori proaspete. Noi ținem legătura în permanență cu ea și când mergem la cimitir achitam ceea ce este necesar.“, susține nașa lui Cornel Galeș.

În momentul de față, văduva fostului impresar și nașa pregătesc detaliile pentru pomana de trei luni a lui Cornel Galeș, dar și pentru cea de trei ani a Ilenei Ciuculete. Femeile vor pune toate detaliile la punct după ce blonda Vivi se va întoarce din Israel.

“Acum ne vom pregăti pentru pomana de 3 luni. Cel mai probabil o vom face în martie și vom face 2 pentru că și Ileana s-a stins în martie. Se fac 3 ani de când s-a dus Ileana Ciuculete. Facem 2 pomeni, în același timp. Îi facem pomană de 3 luni lui, și de 3 ani Ilenei Ciuculete. Dacă va fi post atunci, vom face pachete de post, dacă alegem o zi în care este dezlegare la pește, ar fi și mai bine, ca să punem la pachete și preparate din pește.“, a completat Doina Belu, pentru sursa citată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro