Simona Constantinescu, despre cea mai grea zi, după moartea lui Mihai Constantinescu. ''Îmi alin durerea''

+3 click pentru
galerie

Simona Constantinescu, despre cea mai grea zi, după moartea lui Mihai Constantinescu. ''Îmi alin durerea'' © Captură

Anul acesta, Mihai Constantinescu ar fi împlinit 74 de ani, însă nu a mai apucat să se vadă cu prietenii săi pentru a sărbători. Din păcate, marele artist a plecat dintre noi la finalul lunii octombrie, atunci când a lăsat o durere mare în urma lui.

Au trecut două luni de când Mihai Constantinescu a plecat să le cânte Îngerilor, iar Simona Constantinescu nu se poate obişnui cu ideea că soţul ei nu mai este printre noi. Tocmai de aceea, pentru a-l simţi mereu aproape, Simona Constantinescu ascultă melodiile sale şi urmăreşte imagini cu el.

Invitată la o emisiune tv, Simona Constantinescu a vorbit despre cea mai grea zi, după cea în care soţul ei s-a stins din viaţă. Simona Constantinescu a povestit că ziua de 4 ianuarie a fost una extrem de grea pentru ea, pentru că atunci Mihai Constantinescu ar fi împlinit 74 de ani.

De obicei, când erau împreună, cei doi sărbătoreau alături de prieteni, iar atunci când nu îi găseau pe cei dragi în Bucureşti, Simona şi Mihai Constantinescu alegeau să meargă la munte.. Artista a povestit că regretatul cântăreţ iubea enom muntele, mai ales că Bucureştiul îl obosea, astfel că aceste minivacanţe erau ca o gură de aer pentru el.

"Fără el a fost foarte greu, dar acum fost acolo. Merg în fiecare zi, cu prietenii mai apropiaţi de suflet. El este prezent în viaţa mea şi mereu îi ascult muzica pentru a-l simţi aproape. Mă uit la filmuleţe şi videoclipuri cu el, îmi alin durerea. După Sărbători mereu spunea că nu găseşte pe nimeni să cheme la ziua lui. De obicei plecam la munte, ea foarte fericit acolo", a spus Simona Constantinescu la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro