Simona Gherghe, răvășită de problemele întâmpinate de fetița ei, la grădiniță: „A început să urle foarte tare”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, răvășită de problemele întâmpinate de fetița ei, la grădiniță © Instagram

Continuă problemele pentru Simona Gherghe și în a treia zi de grădiniță a fetiței ei. Micuța Ana Georgia, care ieri a fost foarte afectată de despărțirea de mamă, nu s-a descurcat deloc mai bine azi. Din contră, totul a fost mult mai greu!

La fel ca ieri, Simona Gherghe și-a povestit experiența pe rețelele de socializare. Acolo, prezentatoarea a precizat că trece printr-o perioadă dificilă cu fetița ei, care îi duce foarte mult dorul.

„A început să urle foarte tare”

Dacă ieri a plâns, astăzi, Ana Georgia a început chiar să urle, o priveliște deloc plăcută pentru absolut orice părinte. Simona Gherghe este vizibil afectată, însă, încearcă să fie puternică și are încredere în sfaturile primite de la alte mămici, care o asigură că aceste lucruri se întâmplă mai mereu.

„Grădinița: ziua a treia. Azi a fost mai rău, mai rău ca ieri. În momentul în care am lăsat-o la grădiniță, a început să urle foarte tare. Am un nod în gât, dar ce am înțeles eu, din Instastory-ul pe care l-am postat ieri și din sutele de mesaje pe care le-am primit de la mame aflate în situația mea, că peste tot e la fel și că trebuie să fiu puternică. O să dureze câteva zile. Ieri am cedat, și rău am făcut pentru că, în momentul în care m-am dus, a început să se alinte, să îmi spună să plec... Uite, că acum am luat-o de la capăt. Iarăși am sufletul răvășit”, a spus Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghe: „Am văzut-o din mașină cum plângea”

Dar cum a cedat? Simona Gherghe a explicat chiar ea cum a decurs ziua de marți, atunci când, cu sufletul înduioșat de tristețea fiicei sale, a cedat și s-a decis că nu poate să-și lase micuța să plângă cu lacrimi atât de amare.

„Nu v-am spus de ce am cedat ieri. Pentru că, am stat parcată în fața grădiniței, așa cum sunt și acum, și educatoarele i-au scos afară și, evident, că am văzut-o din mașină cum plângea și îi citeam pe buze cum spunea: mami, hai, Ana! Vă dați seama că, în momentul ăla, am spus, gata, asta-i tot. Teoria nu are nicio legătură cu practica, că la teorie sunt beton, când e vorba de practică e mai greu. Nu știu, acum ar trebui să plec, dar uite, vezi, sufletul nu-mi dă voie să plec. E foarte greu”, a mai spus Simona Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro