Simona Gherghe, cea mai fericită mămică. Cum reușește zilnic să le aducă zâmbetul pe buze celor mici

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, surpriză pentru copiii ei. Cum a reușit vedeta să le aducă zâmbetul pe buze celor mici © arhiva

Simona Gherghe a reușit să-și facă copiii să zâmbească și să fie cei mai fericiți. Fosta prezentatoarea de la Antena 1 le-a cumpărat celor mici mai mulți peștișori, dar și un acvariu, de care aceștia au fost foarte impresionați.

De când a plecat de la Acces Direct, Simona Gherghe își dedică tot timpul pentru viața de familie, mai exact pentru soțul său, dar în special pentru cei doi copii pe care îi are împreună cu acesta: un băiețel și o fetiță. Fiecare clipă din viața copiilor este imortalizată și păstrată ca o bună amintire. 

Ieri, vedeta a reușit să le facă o bucurie celor mici. După cea mică a venit acasă cu un peștișor primit la grădinița, Simona Gherghe a decis să le mai ia celor mici și alți peștișori, dar și un acvariu în care să stea. Fericirea a fost mare pentru cei mici care s-au bucurat minute în șir să privească noii membrii ai familiei. 

”Avem acvariu cu 5 pești și copiii sunt foarte încântați. Ana îi hrănește și Vlad se uita la ei fascinat. [...]Totul a pornit de la o idee foarte dragută de la gradiniță.”, a povestit Simona Gherghe pe InstaStory. 

Și-a botezat recent băiețelul

Simona Gherghe și-a botezat mezinul recent, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar apropiații. Fosta prezentatoare a avut mari emoții și spune că motivul pentru care a ales să-l boteze pe băiețul ei, Vlad Ioan, în această perioadă este reprezentat de perioada concediilor.

"A fost foarte frumos şi foarte emoţionant. Pe Ana am botezat-o la 4 luni, iar pe el, la 8. Copilul este conştient de tot ce i se întâmplă. Prin urmare a plâns toată slujba. A fost complicat pentru că eu intindeam mânuţele să îl iau, iar eu nu aveam voie. (...) Iniţial am vrut să îl creştinăm în vară, la 4 luni, dar apoi ne-am gândit la concedii. Apoi a fost Răzvan într-o perioadă foarte ocupată", a povestit Simona Gherghe la Agenţia VIP.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro