Simona Trașcă, criticată dur de fani. Ce i-a nemulțumit pe admiratori: ”Mănânci așa ceva?”

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă, criticată dur de fani. Ce i-a nemulțumit pe admiratori: ”Mănânci așa ceva?” © arhiva

Simona Trașcă să află în topul celor mai sexy vedete de la noi, însă chiar dacă are momente în care este cu adevărat o divă, frumoasa blondină nu uită să și gătească în stil românesc, spre mirarea tuturor.

Chiar dacă Simona Trașcă este considerată o divă ce stă numai în resturante de lux de dimineața până seara, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Într-adevăr sunt momente când blondina se resfăță cum doar ea știe, însă de foarte multe ori își gătește singură, dar admiratorii nu apreciază neapărat gesturile pe care focoasa blondă le face. 

Simona Trașcă le-a povestitit admiratorilor săi ca în urmă cu doar câteva zile a postat că gătește o mâncare românească, ciolan, însă fanii au criticat-o dur, pe semne că nu se așteptau ca aceasta să mănânce așa ceva: ”Vai mănânci tu ciolcan, mănânci așa ceva?” au fost întrebările pe care aceasta spune că le-a primit din partea fanilor.

Răspunsul acesteia nu a ezitat să apară și chiar le-a dat peste nas celor care o urmăresc pe pagina de socializare: ”Da [n.r mănânc] și ce credeți, e foarte bun”, a fost replica Simonei Trașcă. 

Simona Trașcă se simte o femeie împlinită, mai ales că a ajuns la vârsta de 40 de ani și are tot ce își dorește. Chiar dacă pe partea sentimentală nu stă prea bine, vedeta este optimistă și speră ca în curând să apară și bărbatul pregătit pentru ea. ”Mă simt foarte bine în pielea mea. Ma simt ca la 20 de ani. Nu contează câți ani ai, conteaza cum te simți”, a spus focoasa blondă la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro