"Singuri, atât de singuri!" Tavi Colen și Alin Oprea refuză să reunească Talisman, fie și pentru o piesă

"Singuri, atât de singuri!" Tavi Colen și Alin Oprea refuză să reunească Talisman, fie și pentru o piesă © Instagram

Trupa Talisman a fost una dintre cele mai iubite și apreciate formații din anii '90. Cu toate că aveau succes și se bucurau de concerte la ordinea zilei, Tavi Colen și Alin Oprea și-au spus adio acum mai bine de 15 ani. Securea dintre cei doi pare să nu fie îngropată nici în prezent, refuzând cu desăvârșire să se reunescă, fie și pentru o piesă! 

"Singur, atât de singur, simt dureri pe care..", vă amintiți, nu? Ei bine, la stadiul de amintire va rămâne, deoarece Tavi Colen și Alin Oprea nu au de gând să se împace. Scandalul care a avut loc între ei după ce au renunțat la trupa Talisman a fost unul de mare anvergură, gurile rele și zvonurile reușind să aducă ura între cei doi.

Chiar dacă de-a lungul anilor, mai multe trupe din anii '90 s-au reunit și au readus bucuria în sufletele fanilor, artiștii noștri refuză în continuare împăcarea. În cadrul unui eveniment organizat anul acesta, dedicat în totalitatea muzicii care a făcut furori în anii adolescenței tuturor, organizatorii și-au încercat norocul de a-i solicita pe Tavi Colen și Alin Oprea împreună pe scenă, pentru două-trei piese.

Alin Oprea a acceptat propunerea organizatorilor, însă, nu putem spune același lucru și despre Tavi Colen, care a refuzat din prima, fără să stea prea mult pe gânduri sau să negocieze pe această temă. 

Deși de-a lungul anilor, între cei doi au existat mai multe conflicte, injurii, acuzații false și lista poate continua, Talisman a fost și va rămâne una dintre cele mai de succes formații ale anilor '90, neexistând în momentul de față trupe care să-i egaleze din punct de vedere al difuzărilor sau concertelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro