Gestul sfâșietor făcut de soția lui Leo Iorga, cu doar o zi înainte de moartea artistului! A sperat până în ultima clipă

+2 click pentru
galerie

Gestul sfâșietor făcut de soția lui Leo Iorga, cu doar o zi înainte de moartea artistului! A sperat până în ultima clipă © arhivă

Moartea lui Leo Iorga a căzut ca un fulger peste soția lui, Paula. Aceasta i-a fost alături artistului până în ultima clipă și a sperat că își va reveni și totul va fi exact așa cum a fost înainte. Din păcate, soarta a fost necruțătoare, iar Leo Iorga a murit azi, la vârsta de 54 de ani. 

Ieri, cu doar o zi înainte de moartea lui Leo Iorga, soția artistului a făcut un gest sfâșietor. Paula Iorga a distribuit pe Facebook o amintire pe care i-a afișat-o rețeaua de socializare și care a avut loc acum fix un an. Este vorba despre un concert al trupei Compact, la care a participat și Leo Iorga. 

Paula Iorga a luptat până în ultima clipă și i-a fost tot timpul alături artistului Leo Iorga. În ultimii ani, viața fostului solist de la trupa Compact s-a împărțit între spectacole și scenă, pentru că de 8 ani, artistul s-a tot luptat cu cancerul. A ieșit învingător de câteva ori, dar acum, a pierdut lupta cu viața. 

Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani. Artistul a ajuns în stare gravă la spital joi, având mai multe complicații. 

Fiul lui Leo Iorga, devastat de durerea morții tatălui

La scurt timp de la moartea lui Leo Iorga, fiul acestuia, Paul Iorga și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu și a postat o fotografie cu el și tatăl său, alături de un mesaj sfâșietor: „Îmi va fi dor de tine” a scris fiul artistului, în dreptul imaginii cu el și tatăl său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro