EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat cu Cornelia Catanga la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator

EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat cu Cornelia Catanga la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator © Captură video arhiva

Avem informaţii noi despre starea de sănătate a Corneliei Catanga! Cântăreaţa a ajuns duminică seară la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cornelia Catanga, de urgenţă pe mâinile medicilor

Imediat cum a ajuns pe mâinile medicilor, aceştia au decis să îi pună un stent la inimă. Potrivit informaţiilor www.spynews.ro, Cornelia Catanga se simte mai bine. 

Cornelia Catanga, transformare şocantă! Apropiaţii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a artistei

În ultimele luni, Cornelia Catanga s-a confruntat cu probleme de sănătate. Şi anul trecut a fost internată, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă. De asemenea, şi nişte probleme mai vechi îi dau de furcă artistei Cornelia Catanga. "O depresie mai profundă. Acum doi ani am stat trei luni în casă, nici la cântări nu am mers, absolut nicăieri. Problema mea era redată și s-a acutizat din cauza ochilor. Singurul lucru care mă liniștea era Alexandru. Sărbătorile de iarnă pentru mine sunt foarte triste pentru că am pierdut-o pe mama pe 24 noiembrie în 91. Am fost la psiholog, la psihiatru. Pădureanu nu a știut absolut nimic pentru că el are probleme cu tensiunea. (...) Un medic psihiatru mi-a recomandat niște pastile de m-am făcut cât Casa Poporului. Așteptam să adoarmă ei ca să mă duc la frigider. Acum m-am dus pentru stomac la spital. I-am spus lui Alexandru că nu mă simt bine. A fost greu pentru familie. Dacă ei nu erau, poate eram la zece metri sub pământ", a spus Cornelia Catanga în februarie 2018. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro