Ștefan Bănică, adevărul despre căsătoria în secret cu Lavinia Pîrva. De ce au ales cei doi să-și unească destinele departe de România

+3 click pentru
galerie

Ștefan Bănică, adevărul despre căsătoria în secret cu Lavinia Pîrva. De ce au ales cei doi să-și unească destinele departe de România © arhivă

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au iubit ceva timp până să ajungă să facă pasul cel mare, dar și când l-au făcut, oamenii au rămas mască! Cei doi au ales să își unească destinele în Bulgaria, departe de ochii curioșilor, iar celebrul artist a oferit detalii spectaculoase despre acest eveniment. 

Oamenii au rămas surprinși atunci când au aflat că Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au unit destinele departe de România, într-un cadru de poveste.

Și, pentru că vedetele din showbiz aleg tot timpul ca cele mai importante evenimente din viața lor să fie publice, toată lumea s-a așteptat să fie la fel și în cazul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva. În cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, Ștefan Bănică a povestit totul despre cea mai importantă zi din viața lui și a Laviniei. 

Mai mult, artistul a explicat și de ce a ales să facă nunta în Bulgaria și ce pretext a folosit, pentru a chema invitații tocmai acolo. 

Ștefan Bănică a povestit la Antena Stars că le-a zis tuturor apropiaților că își serbează ziua de naștere în avans, în Balcic, pentru ca nimeni să nu bănuiască ceva legat de nunta lui cu Lavinia Pîrva. 

"Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie. Să știi că durează de ceva timp. Sunt niște luni", a declarat Ștefan Bănică Jr., în exclusivitate, la "Dincolo de aparențe", în urmă cu 2 ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro