VIDEO / Cel mai emoționant moment din concertul lui Ștefan Bănică. Peste 4000 de oameni, cu ochii în lacrimi: „Mi-e dor să te știu lângă brad”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Cel mai emoționant moment din concertul lui Ștefan Bănică. Peste 4000 de oameni, cu ochii în lacrimi: „Mi-e dor să te știu lângă brad” © captură Youtube

În această seară, Ștefan Bănică a susținut un concert de excepție la Sala Palatului, așa cum face în fiecare an. De această dată, fanii artistului au fost emoționați până la lacrimi și au avut parte de un moment cum numai în filme mai poți vedea. 

În fiecare an, fanii lui Ștefan Bănică așteaptă cu sufletul la gură ca artistul să susțină concertul de la Sala Palatului, în care le fredonează oamenilor cele mai frumoase melodii ale sale, dar și cele mai emoționante colinde. 

Astăzi, concertul lui Ștefan Bănică a fost unul cum nu se poate mai special. Artistul a avut un duet de excepție cu fiul său, Radu, iar fanii a fost în delir să-i vadă pe cei doi pe scenă. Momentul a fost unul memorabil, mai ales că artiștii au avut și un dialog emoționant, pe scenă, astfel că cei 4000 e oameni prezenți la concert au rămas cu ochii în lacrimi. 

„Mi-e dor să te știu lângă brad…nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati” i-a spus fiului Ștefan Bănică, artistului. Aproape cu ochii în lacrimi, Ștefan Bănică i-a spus și el fiului său 2-3 vorbe emoționante: „Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști” i-a spus și Ștefan Bănică, fiului său, în fața a 4000 de oameni. 

Lavinia Pîrva a fost și ea la concert

La concertul din acest an al lui Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva a fost, desigur, nelipsită. Frumoasa brunetă a atras toate privirile și fanii artistului au fost încântați să o vadă pe Lavinia. În timp ce Ștefan Bănică era pe scenă, Lavinia Pîrva a făcut mai multe instastory-uri, pe care le-a postat pe Instagram, pentru ca fanii de acasă să vadă concertul lui Ștefan Bănică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro