Stephan Pelger este în doliu! Tatăl adoptiv al designerului a murit

Stephan Pelger este în doliu! Tatăl adoptiv al designerului a murit © Facebook

Săptămâna a început cu o tragedie pentru Stephan Pelger. Tatăl adoptiv al designerului s-a stins din viaţă, lăsând în urmă râuri de lacrimi. Vestea a fost dată pe reţelele de socializare chiar de Stephan Pelger.

Stephan Pelger a anunţat în mediul online că tatăl său adoptiv a murit. Designerul a ataşat un mesaj emoţionant fotografiei cu tatăl lui. În câteva rânduri, Stephan Pelger a dorit să le spună tuturor ce fel de om era acesta. 

"Aşa mi te voi aminti mereu. Un om extraordinar cu o inimă atât de mare, pentru toţi cei din jurul tău. Ţi-ai dedicat întreaga viaţă altora şi asta e averea pe care o laşi celor ce te-au cunoscut. Eu şi mama mea vă mulţumim pentru condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească, tata!", a scris Stephan Pelger pe Facebook. 

Problemele de sănătate ale tatălui său au început în luna ianuarie a anului 2018. Atunci, bărbatul suferit un atac cerebral. La scurt timp, familia sa a primit o altă lovitură! Mama adoptivă a lui Stephan Pelger a căzut pe scăzi şi şi-a fisurat coloana vertebrală. 

O altă cumpănă prin care a trecut Stephan Pelger în ultima perioadă a vieţii sale este pierderea unei bune prietene, bolnavă de cancer. 

Stephan Pelger a fost înfiat

Designerul a fost înfiat la vârsta de un an de un cuplu din Germania, care a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Stephan Pelger a avut o copilărie frumoasă şi le datorează părinţilor săi adoptivi totul. 

"Părinţii mei făceau pomul de Crăciun clasic, cu turtă dulce, cu mere, cadouri clasice, nu scumpe, dar nu există un Crăciun pe care să nu-l petrec cu mama şi cu tata. Poate să fie şi iubirea vieţii mele, dacă nu vrea să vină cu mine, eu merg lângă părinţii mei. Crăciunul vreau să-mi aducă un pic mai multă linişte", povestea Stephan Pelger în trecut.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro