SUPEREXCLUSIVITATE! Primele declarații ale lui Alex Pițurcă despre despărțirea de Cristina Ich! "Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Să fie sănătoasă"

Alex Pițurcă a rupt tăcerea, după ce Cristina Ich a fost surprinsă în compania fostului ei iubit. În exclusivitate pentru Spynews.ro și Antena Stars, "Piți" Junior a anunțat că s-a despărțit de cea alături de care, în ultimele luni, a trăit o poveste de dragoste.

"Nu știu și nu mă interesează! Nu vreau să vorbesc despre treaba asta", așa a început Alex Pițurcă dialogul cu reporterii noștri. Nu după mult timp, fiul lui Victor Pițurcă a devenit mai comunicativ și a afirmat răspicat că nu mai formează un cuplu alături de Cristina Ich.

"Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot...", a spus fostul fotbalist.

Mai mult, Alex Pițurcă a dorit să precizeze că nu a afirmat niciodată în presă că Dumnezeu i-a trimis-o pe Cristina Ich și că se gândește să întemeieze o familie cu aceasta.

"Nu au fost declarațiile mele! Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală, despre fostele relații și nu o să fac asta nici de acum încolo. Nu am declarat niciodată nimic despre relația mea, despre fosta relație cu Cristina. Nu am spus niciodată că mi-a trimis-o Dumnezeu. Am văzut că mi s-au pus în gură niște vorbe și am rămas uimit", a încheiat "Piți" Junior.

Citește și: Pentru ei, banii sunt maculatură! Antonia şi Alex Velea au dat 10.000 euro numai ca să meargă la sală

Citește și: VIDEO PAPARAZZI / Educaţia se face la restaurant! Adrian Minune îşi lasă fiul să fumeze, dar îi interzice un alt viciu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro