EXCLUSIV / Imaginile pe care Cristina Ich nu dorea să le vadă vreodată! Alex Piţurcă, surprins cu „biluţele” la vedere

+9 click pentru
galerie

Alex Piţurcă face ce face şi iese în evideţă! Când toată lumea credea că s-a făcut băiat de casă, fiul cel mare al fostului selecţioer al echipei naţionale de fotbal a României a comis-o! Paparazzii Spynews.ro l-au surpins pe „Piţi” Junior într-o ipostază uluitoare, care o va face pe Cristina Ich să intre în pământ de ruşine.

Cu câteva zile în urmă, Alex Piţurcă şi-a făcut apariţia într-o cafenea de fiţe din Capitală. Îmbrăcat sport, logodnicul Cristinei Ich a luat loc la o masă, iar înainte de a comanda ceva de băut a fost protagonistul unor momente deloc demne de statutul său social.

Mai exact, fără să ţină cont de persoanele aflate în jurul său, „Piţi” Junior a început să se scobească în nas.

De parcă acest gest nu era suficient, bărbatul pe care Cristina Ich îl iubeşte nebuneşte a forat de zor chiar cu degetul mijlociu al mâinii stângi. „Operaţiunea” a durat câteva zeci de secunde, iar fostul fotbalist mai avea puţin şi scotea la iveală câteva „biluţe”.

După ce şi-a curăţat nările, în loc să meargă la toaletă şi să se spele pe mâini, Alex Piţurcă a mai făcut o gafă. Fiul cel mare al lui Victor Piţurcă şi-a dus mâna stângă la gură.

„Piţi” Junior şi-a încheiat „reprezentaţia” cu mâna tot în dreptul nasului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Educaţia se face la restaurant! Adrian Minune îşi lasă fiul să fumeze, dar îi interzice un alt viciu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sânziana Buruiană este „cocoşul” în casă! Dovada că vedeta îşi ţine soţul sub papuc

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro