FOTO/ Ce ținută a ales Anca Serea pentru botezul fiicei. Vedeta a atras toate privirile

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Ce ținută a ales Anca Serea pentru botezul fiicei. Vedeta a atras toate privirile © arhiva

Anca Serea a reușit astăzi să fie în centrul atenției la botezul fiicei sale, iar asta se întâmplă nu doar datorită faptului ca este mama micuței, dar și pentru că a avut o rochie a atras privirile tuturor.

Anca Serea este o femeie frumoasă și mamă eroină, fiind cea care a dat naștere a șase copii. Astăzi, vedeta a avut botezul mezinei familei, Leah Maria, și a reușit să atragă privirile tuturor invitaților. Anca a purtat o rochie lungă, de culoare vișinie, extrem de elegantă, dar totodată și foarte sexy. Soția lui Adrian Sînă a impresionant prin ținuta sa, dar și coafura pentru care a stat câteva ore în salon. Acesta a fost tot timpul în centrul atenției, atât la biserică unde a avut loc slujba de botez, dar și în locaul în care s-au strâns toti invitații pentru a o sărbători pe micuța recent creștinată. 

La eveniment au fost așteptați peste 100 de invitați, iar părinții au ales un conac de lux pentru evenimentul important din viața lor, dar și din viața fetiței lor, Leah. 
Pentru întregul eveniment, Anca Serea a fost atentă ca nimic să nu lipsească, iar Anca Serea a fost chiar ea cea care s-a ocupat de lucrul cel mai important al serii, meniul cu care invitații se vor delecta pe parcul serii. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro