Tot ce nu se știa despre Maria Cârneci. Ce pasiune ciudată are cântăreața de muzică populară

Tot ce nu se știa despre Maria Cârneci. Ce pasiune ciudată are cântăreața de muzică populară © arhivă

Maria Cârneci trece prin momente cumplite, după ce soțul ei s-a stins din viață. Cu toate acestea, artista a găsit mereu puterea să se ridice și să meargă mai departe, indiferent de lucrurile grele la care a supus-o viața, de-a lungul timpului. 

Ceea ce nu multă lume știa despre Maria Cârneci este legat de pasiunea cântăreței de muzică populară. Maria Cârneci are o pasiunea la care nimeni nu s-a gândit până acum și pe care nu multe femei o au. 

Maria Cârneci a luat pasiunea soțului său

În urmă cu câțiva ani, Maria Cârneci a povestit totul despre această pasiune pe care o are și susține că acest lucru o relaxează și o face să uite de probleme.

''Mă relaxează să merg la pescuit, cu soțul meu și cu prietenii noștri. Îmi place să stau în natură, la iarbă verde, să simt răcoarea dimineţiilor de vară, dar şi geruleţul toamnei. Mă încarc cu energie pozitivă şi nu mă plictisesc deloc să privesc minute întregi pluta pe luciul apei”, a povestit cântăreţa, acum ceva timp. 

Maria Cârneci a făcut o pasiune din pescuit datorită soțului său, căruia îi plăcea foarte mult să facă acest lucru. 

Soțul Mariei Cârneci a murit la vârsta de 65 de ani, din cauza unei boli cumplite. Mâine, acesta va fi condus pe ultimul drum de către femeia iubită și de către toți prietenii săi. 

Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu a fost depus astăzi, 26 noiembrie, la capela cimitirului din Pipera.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro