Trecutul neştiut al lui Ducu Darie. Cine este femeia care i-a dăruit un copil

Trecutul neştiut al lui Ducu Darie. Cine este femeia care i-a dăruit un copil © Facebook

De-a lungul vieţii, Alexandru Darie a preferat să-şi ţină viaţa privată departe de ochii lumii. Puţini ştiu că Ducu Darie avea un fiu făcut cu fosta soţie, singura femeie pe care regizorul a dus-o la altar. 

Alexandru Darie rămâne în memoria tuturor drept unul dintre cei mai talentaţi regizori români. În afara scenei însă, Ducu Darie a dus o viaţă discretă, motiv pentru care existenţa unui copil şi mai mult, a unei foste căsnicii, uimeşte acum. 

În anii studenţiei, Alexandru Darie a cunoscut-o Maria Miu. Timpul a trecut, cei doi au lucrat împreună şi au început o relaţie. Apoi, Ducu Darie şi Maria Miu s-au căsătorit şi în viaţa lor a apărut un copil: Serghei. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a sfârşit printr-un divorţ.

Serghei, acum în vârstă de 30 de ani, îi moşteneşte talentul bunicului său, Iurie Darie şi a terminat Facultatea de Arte Plastice.

Cât despre fosta soţie a lui Alexandru Darie, Maria Miu este o prezenţă discretă, dar cunoscută în breaslă. Este scenograf, creator de costume şi decoruri. A lucrat cu mai mulţi regizori de excepţie, iar pentru filmul "Amen", Maria Miu a creat 192 de decoruri în 57 de spaţii, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Unde va fi înmormântat Alexandru Darie

Anca Pandrea, „mama vitregă” a lui Alexandru Darie, a anunţat că Alexandru Darie va fi înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde sunt îngropați și părinții săi, Consuela Roșu şi Iurie Darie, conform Click!.


facebook whatsapp twitter pinterest