Trecutul neştiut al lui Ducu Darie. Cine este femeia care i-a dăruit un copil

Trecutul neştiut al lui Ducu Darie. Cine este femeia care i-a dăruit un copil © Facebook

De-a lungul vieţii, Alexandru Darie a preferat să-şi ţină viaţa privată departe de ochii lumii. Puţini ştiu că Ducu Darie avea un fiu făcut cu fosta soţie, singura femeie pe care regizorul a dus-o la altar. 

Alexandru Darie rămâne în memoria tuturor drept unul dintre cei mai talentaţi regizori români. În afara scenei însă, Ducu Darie a dus o viaţă discretă, motiv pentru care existenţa unui copil şi mai mult, a unei foste căsnicii, uimeşte acum. 

În anii studenţiei, Alexandru Darie a cunoscut-o Maria Miu. Timpul a trecut, cei doi au lucrat împreună şi au început o relaţie. Apoi, Ducu Darie şi Maria Miu s-au căsătorit şi în viaţa lor a apărut un copil: Serghei. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a sfârşit printr-un divorţ.

Serghei, acum în vârstă de 30 de ani, îi moşteneşte talentul bunicului său, Iurie Darie şi a terminat Facultatea de Arte Plastice.

Cât despre fosta soţie a lui Alexandru Darie, Maria Miu este o prezenţă discretă, dar cunoscută în breaslă. Este scenograf, creator de costume şi decoruri. A lucrat cu mai mulţi regizori de excepţie, iar pentru filmul "Amen", Maria Miu a creat 192 de decoruri în 57 de spaţii, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Unde va fi înmormântat Alexandru Darie

Anca Pandrea, „mama vitregă” a lui Alexandru Darie, a anunţat că Alexandru Darie va fi înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde sunt îngropați și părinții săi, Consuela Roșu şi Iurie Darie, conform Click!.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro