Un actor celebru din România, la un pas să-şi omoare soţia. A strâns-o de gât chiar în timpul slujbei de la biserică

Un actor celebru din România, la un pas să-şi omoare soţia. A strâns-o de gât chiar în timpul slujbei de la biserică © Pixabay

Scene terifiante într-o biserică din Constanţa. Un actor celebru în oraş şi-a strâns soţia de gât. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile.

Un actor din Constanţa a ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce a încercat să-şi omoare soţia. Totul s-a întâmplat pe data de 10 ianuarie, atunci când, bărbatul disperat să stea de vorbă cu femeia care îi este soţie, a căutat-o la biserică.

Acesta a mers chiar în timpul slujbei, la biserică, acolo unde a luat-o de gât pe soţia sa, încercând să stea de vorbă cu ea. Pentru că aceasta a refuzat, actorul a început să o strângă de gât, iar salvarea femeii au fost poliţiştii care au intervenit, potrivit Replica Online.

Actorul avea ordin de restricţie

Se pare că episoadele violente, în care actorul era protagonist, erau nenumărate, tocmai de aceea soţia sa se despărţise de el şi intentase divorţ. Ba chiar solicitase ordin de restricţie.

Actorul nu a ţinut deloc cont, ba chiar a fost la un pas să-şi ucidă soţia. Se pare că afecţaţi de crizele acestuia erau şi copiii, iar băiatul său a fost agresat de propriul tată, după ce le-a luat apărarea mamei şi surorilor sale.

Până acum nu mai puţin de patru dosare penale au fost intentate pe numele actorului. De asemenea, s-a aflat că acesta ar avea probleme cu alcoolul din cauza situaţiei profesionale în care se află. Soţia sa a cerut ca bărbatul să fie internat într-un spital de specialitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro