Un cunoscut concurent de la "Chefi la cuţite" s-a apucat de făcut mărţişoare comestibile! Oare îţi aminteşti de el? "Comenzile au început să curgă"

+6 click pentru
galerie

Un cunoscut concurent de la "Chefi la cuţite" s-a apucat de făcut mărţişoare comestibile! Oare îţi aminteşti de el? "Comenzile au început să curgă" © Instagram

Pe lângă faptul că se pricepe să facă cele mai delicioase feluri de mâncare, un fost concurent de la "Chefi la cuţite" este şi un împătimit al dulciurilor. Drept urmare, a ales să le facă o surpriză tuturor domnişoarelor şi s-a apucat de făcut mărţişoare comestibile. Sunteţi curioşi să aflaţi despre cine este vorba? 

Cum despre cine este vorba? Nimeni altul decât Mihai Constandache, una dintre cele mai plăcute prezenţe din show-ul culinar. S-a gândit să le facă o surpriză plăcută tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia primei luni de primăvară, aşa că, s-a apucat de "fabricat" mărţişoare comestibile. 

Yummy, ce bine sună! Şi ce bine arată, ce-i drept.. Mihai a ales să le vândă la un preţ modest, de 6 lei, în gogoşeria lui din Brăila, "Pisica Albastră". De asemenea, fostul concurent susţine că i-a venit această idee când făcea gogoşi, iar în urma sfaturilor cu echipa pe care o deţine, au ales să pună totul în aplicare.

Ideea se bucură de un succes inediat, interpretul de muzică populară fiind mai mult decât mulţumit de comenzile care curg în lanţ. De ce interpret? Doar nu aţi uitat că Mihăiţă are un glăscior de aur şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti!

“În timp ce vindeam gogoşi mi-a venit o idee care trebuia pusă în aplicare. Aşa că m-am sfătuit cu echipa mea şi am hotărât ca în luna martie să facem şi mărţişoare comestibile. Nu am stat pe gânduri şi ne-am apucat de treabă. Deja comenzile au început să curgă. Şi vă garantez că sunt foarte bune la gust. Sunt de fapt nişte biscuţi făcuţi din făină, unt, zahăr, ouă, doar găbenuşul, apoi, după ce le coacem, le ornăm cu creme din vanilie sau din cacao”, a declarat el pentru click.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro