Un nou cuplu în showbiz? Laurette, apropieri ”periculoase” alături de fostul soț al unei celebre cântărețe

+4 click pentru
galerie

Un nou cuplu în showbiz? Laurette, apropieri ”periculoase” alături de fostul soț al unei celebre cântărețe © arhiva

Lumea showbiz-ului este mare așa că se pot forma noi cupluri în orice moment, iar Laurette se pare că nu se dă înlături de la nimic, mai ales că imaginile pot vorbi de la sine. Aceasta are grijă la aspectul său fizic, iar cel care îi este alături în sala de sport este chiar fostul soț al Elenei Ionescu. 

Mereu grijulie cu aspectul său fizic, Laurette este foarte atentă la ceea ce face pentru a arată cel mai bine în fața admiratorilor, iar atunci când are timp petrece momente bune în sala de fitess, însă nu este singură. În imaginile postate recent de vedetă pe contul său de socializare, frumoasa brunetă are alături de ea o companie pe care curioșii imediat au recunoscut-o, fostul soț al Elenei Ionescu. 

Tânăra se bucură de exercițiile pe care le practică pentru a avea cel mai bun corp, iar Răzvan, fostul soț al Elenei Ionescu îi este alături pe tot parcursul antrenamentului. Cei doi sunt foarte apropiați și se filmează reciproc semn că se simt foarte bine împreună.

Să fie vorba oare despre un nou cuplu în showbiz? Este timpul ca Laurette să ne dea vestea? Așteptam că artista să ne spună mai multe despre compania pe care a avut-o astăzi în sala de fitness. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro