Un tânăr din Vrancea și-a ucis fratele, după ce i-a certat iubita

Un tânăr din Vrancea și-a ucis fratele, după ce i-a certat iubita © monitoruldevrancea.ro

Caz halucinant petrecut în satul Irești, județul Vidra. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, și-a ucis fratele cu bestialitate, după ce a izbucnit un scandal.

Tânărul a fost deja reținut și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Scandalul s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, dar și pe fondul unor discuții mai vechi din cauza iubitei criminalului.

Mama fraților și bărbatul ucis nu o agreau prea mult pe concubina bărbatului și în casa în care locuiau cu toții existau discuții multe pe această temă, scrie monitoruldevrancea.ro.

L-a înjunghiat în inimă

Totul a pornit după ce victima și mama sa au mers în camera iubitei ucigașului și au început să o certe. Criminalul a venit imediat în cameră și a început să își lovească fratele, după care a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat chiar în inimă.

Iubita acestuia a sunat imediat la 112, iar criminalul a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat va petrece mulți ani în spatele gratiilor.

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru arestarea preventivă a inculpatului A.R. si în consecinţă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului A.R.,cercetat pentru infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 188 al.1 Cod penal raportat la art. 199 al.1 Cod penal, pe o perioada de 30 zile, începând cu data de 05 ianuarie 2020 până pe 03 februarie 2020 inclusiv.",  se arată în cererea procurorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro