Unde se afla fiica lui Dincă în momentul răpirii Alexandrei. "Am văzut-o la televizor şi am recunoscut-o"

Unde se afla fiica lui Dincă în momentul răpirii Alexandrei. "Am văzut-o la televizor şi am recunoscut-o" © arhivă

Cazul Caracal. Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat în faţa procurorilor DIICOT că, pe 24 iulie, când Alexandra Măceşanu a fost răpită de tatăl ei, a fost în Caracal, dar în trecere. Acum, fermierul din Dăbuleni, acolo unde femeia susţine că s-a dus, face lumină în acest caz!

La audieri, copiii lui Gheorghe Dincă au spus că, în ziua în care Alexandra Măceşanu a fost răpită de Gheorghe Dincă, pe 24 iulie, au mers de la Arad la Dăbuleni pentru a cumpăra puieţi de nuc. Daniela Dincă a susţin că, la ora 10:00, a trecut cu maşina prin faţa casei tatălui său, alături de fratele şi o altă femeie, colegă de muncă a celor doi. De asemenea, a menţionat că a văzut doi bărbaţi ieşind din curte, lucru susţinut şi de fratele ei. Aceştia au adăugat că ar fi vorba de Vică şi Fane. 

“Declar că în dată de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineaţa, eu împreună cu fratele meu Dincă Gheorghe Daniel şi numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflăm autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe stradă unde tatăl meu are domiciliu, respectiv strada Craiovei”, a menţionat fiica lui Dincă.

Însă, deşi au spus că se grăbeau, copiii lui Dincă au ales să meargă pe ruta Arad-Craiova-Caracal-Dăbuleni, cu toate că există un drum care i-ar fi scutit de 30 de kilometri, de la Craiova spre Dăbuleni. 

Vică a negat cele declarate de copiii lui Dincă, dar a spus că s-a întâlnit cu inculpatul pentru că trebuia să meargă a doua zi după târg. Ulterior, acesta a amânat drumul, spunând că are ceva treabă, susţine Vică. 

Fermierul de la Dăbuleni, la care Daniela Dincă a ajuns pe 24 iulie, vorbeşte tot despre ora 10:00. George Iancu, căci aşa se numeşte, a declarat că, în jurul orei 10:00, Daniela Dincă şi o altă femeie au venit la fermă şi au spus că vor să cumpere 5.00 de puieţi de nuc. Acesta le-a zis celor două că nu are un număr atât de mare pe stoc, urmând să facă un inventar. Deşi a rămas că vor ţine legătura la telefon, Daniela Dincă nu a mai părut interesată de acei puieţi. Când a văzut-o la televizor, fermierul a recunoscut-o imediat. 

“Au venit două doamne la fermă noastră. Ştiu sigur că nu era dimineaţa la prima oră pentru că noi nu venim atât de devreme. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar, că le plac, că sunt de calitate şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viaţă. După aceea, când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui Dincă la televizor şi am recunoscut-o”, a declarat George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni, potrivit adevarul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro